Постинг
09.09.2013 20:24 -
Препоръки при приготвянето на на сокове:
Автор: iliada
Категория: Хоби
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 09.09.2013 20:50
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
8
Последна промяна: 09.09.2013 20:50
1. Използвайте само пресни плодове и зеленчуци без червеи и гнили части.
2. Приготвяйте соковете сами.
3. За максимален ефект ги пийте на малки глътки, не по-късно от 10 минути след приготвянето им.
4. Плодовете и зеленчуците трябва да се почистват непосредствено преди изстискването им.
5. Соковете да се пият поне 30 минути преди хранене.
6. Сокът от плодове с костилки (сливи, праскови, кайсии) не трябва да се смесва с други сокове.
7. Не е задължително да се белят плодовете с тънка люспа (ябълки, круши кайсии).
8. Не правете сок от меки плодове папая, авокадо, манго, смокини, банани.
9. Петната от сок по дрехите могат да се премахнат с помощта на сода или растителна мазнина.
ТУРСКАТА ТЕМА В ТВОРЧЕСТВОТО НА МОЦ...
Как Китай стана икономическа супер сила ...
„Културата на един народ не е въпрос на ...
Как Китай стана икономическа супер сила ...
„Културата на един народ не е въпрос на ...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене