Постинг
09.09.2013 20:24 -
Препоръки при приготвянето на на сокове:
Автор: iliada
Категория: Хоби
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 09.09.2013 20:50
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
8
Последна промяна: 09.09.2013 20:50
1. Използвайте само пресни плодове и зеленчуци без червеи и гнили части.
2. Приготвяйте соковете сами.
3. За максимален ефект ги пийте на малки глътки, не по-късно от 10 минути след приготвянето им.
4. Плодовете и зеленчуците трябва да се почистват непосредствено преди изстискването им.
5. Соковете да се пият поне 30 минути преди хранене.
6. Сокът от плодове с костилки (сливи, праскови, кайсии) не трябва да се смесва с други сокове.
7. Не е задължително да се белят плодовете с тънка люспа (ябълки, круши кайсии).
8. Не правете сок от меки плодове папая, авокадо, манго, смокини, банани.
9. Петната от сок по дрехите могат да се премахнат с помощта на сода или растителна мазнина.
Изтече запис на Слави и Бойко - правят м...
Психология на религиозния фанатизъм
Юни да се гласува масово срещу войнолюби...
Психология на религиозния фанатизъм
Юни да се гласува масово срещу войнолюби...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене