Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2017 15:31 - БИЛКИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОТЕНТНОСТТА
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.12.2018 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Понякога партньорите, поради най-различни причини, губят своята потентност и това може да се случи във всяка възраст. Нормално е, мъжете и жените, които имат проблеми с потенцията да започнат да употребяват медикаменти, но те често забравят, че има ефективни природни средства – билки, които повишават потентността.
Билките спестяват средства

Лекарствата за повишаване на потентността могат да се намерят във всяка аптека, но цените на тези лекарства само плашат с многото си нули, а за да се води малко или повече пълноценен сексуален живот, трябва постоянно да се взимат хапчета. Билките, използвани за приготвяне на лекарствата струват много (понякога десетки пъти!) по-евтино.
Купидон хапчета за ерекция

Билките дават трайни резултати

Повечето лекарства са с кратка продължителност на действие и приемането им е насочено към временно поддържане на ерекция. Билките, които увеличават потентността са благоприятни за решаването на проблемите като слаба ерекция, липсата на такава, преждевременна еякулация и ниско либидо. Използването на билки дава един по-стабилен резултат, който може да се запази в продължение на месеци, ако човек води здравословен начин на живот и не злоупотребява с алкохол и цигари.

Билките нямат странични ефекти

Някои представители на мъжкия пол се страхуват да вземат редовно медикаменти, защото знаят, че всяко лекарство за увеличаване на потентността често води до странични ефекти. Честата употреба на такива лекарства понякога води до сериозни проблеми с черния дроб и бъбреците. Разбира се, употребата на билки не може да се нарече просто безвреден начин, но страничните ефекти и противопоказанията са много по-малки.
Билките имат траен и плавен ефект!

Мъжете, лекуващи потентността си с билки и билкови отвари, се повлияват след различен интервал от време, от 1 ден до 1 седмица. През този период трябва да се взимат билкови чайове или екстракти и едва след това може да се види значително подобрение в сексуалната сфера и проявата на мъжката сила. Факт е, че почти всички билки за ефективност на потентността, действат тонизиращо на организма и отстраняват не последствията, а причината заради която е възникнал проблема с потентността. Билките подпомагащи либидото, действат благоприятно на проблеми с простата и пикочо-половата система.
Какви билки помагат за увеличаване на потентността?

Използвайки тези билки, действието им ще радва вас и вашите партньори всеки ден.

imageГинко билоба

Това растение в продължение на хилядолетия се използва в Източната медицина. Гинко билобата има много лечебни свойства, включително насищане на кръвта с кислород, повишаване на притока на кръв към мъжките полови органи, като по този начин подобрява ерекцията и положително действа на сексуалната функция. Едно скорошно научно изследване показа изненадващи резултати: 78% от мъжете с ниска полова активност, при приема на тинктура с гинко билоба са отбелязали значително подобрение в ерекция, без никакви странични ефекти.

imageТибетски женшен (златен корен, родиола)

Тинктурата от Тибетски женшен (златен корен, родиола) събужда енергийния потенциал и спомага за възстановяването на физическата сила. Отдавна е известно, че постоянното използване на Тибетски женшен действа на продължителността на половия акт и предотвратява преждевременната еякулация. ерекция

imageГлог

Всеки знае, че глогът подкрепя сърцето и кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и се използва за лечение на хипертония. Но глогът е добър начин за поддържане на мъжката сила. Билковият чай от лист и плодовете на глог допринася за бързото настъпване на ерекцията и увеличаване на мъжкото либидо.

imageЦелина и магданоз

Целината и магданоза (особено корените им) са популярни растения сред мъжете и жените, които държат на своето сексуално здраве и тонус. Тези растения могат да се консумират сурови, добавени към салати и други ястия, а също така и под формата на на ароматен чай. И целината, и магданоза имат много положителен ефект върху мъжката потентност и върху удължаването на сексуалния живот, но те трябва да се приемат редовно. Да не се приемат от бременни, особено в ранен стадий.

imageЕпимедиум /Разгонен козел/

Екстрактът от епидемиум възстановява либидото и подобрява еректилната функция. Освен това, билката е в състояние да придаде нови сексуални усещания, значително увеличавайки мъжкото либидо. Епимедиумът при постоянна употреба повишава плътността и количеството на мъжката сперма, увеличавайки подвижността на сперматозоидите. 
image

В заключение бихме добавили, че в днешните динамични времена, често не се отдава значение на проблема с потентността, което след време води до отчуждаване между двама души, които се обичат. Често този проблем се дължи изцяло на психологични причини и не засяга физическото здраве. Поради тази причина често лекарствата са излишни, но нищо не пречи да се възползвате от даровете на природата, или да се доверите на натуралния сексуален стимулант Купидон. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32429
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031