Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2015 12:05 - УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ И ЛОГИКАТА НА ДИКТАТОРИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6925 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЕДИН ТОЧЕН ПОКАЗАТЕЛ, ЧЕ ПУТИН НЕ СЕ ЧУВСТВА ОЩЕТЕН ОТ УБИЙСТВОТО

Диктаторите действат по един и същ начин. Те разчитат на страха. Не само на плебса, но и на страха на администрцията си. Ненапразно Сталин е мачкал администрацията, службите и армията. Страхът трябва да се поддържа непрекъснато. Той е най-важният инструмент за притежаване на цялата власт.

Какво стана с генералитета на СА? Главите им се търкаляха като зелки. За да има страх и пълно послушание.

Какво стана с Хенри Ягода?

Главата му хвръкна и на негово място беше сложен Ежов-послушен, удобен и изпълнителен. В един момент, обаче, започна да взима свои тайни решения.

И неговата глава хвръкна.

Дойде Берия.

И тъкмо да хвръкне и неговата глава и Сталин глътна вода и се удави.

Нека се прехвърлим в наше време.

Убит бе Борис Немцов. Или, както упорито го наричаше в едно интервю незнайната професорка по международни отношения на още по-неизвестния Свободен варненски университет Нина Дюлгерова-Борис Елцин.

Веднага контрадезинформаторите и троловете подеха два куфара с версии, че с това убийство искат да накиснат Путин. Самият той веднага реагира, че това е политическо убийство. Че е политическо не подлежи на съмнение. Въпросът е кой го направи и по чия воля.

Не бива да се пропускат две важни неща.

Първото нещо е, че Немцов подготвяше доклад за участието на подразделения на Руската армия в анексията на Украйна и продължава да го прави.

Второто нещо е още по-показателно. Началникът на ФСБ Бортников не е подал оставка, нито е изхвърлен от поста си.

Това са две ясни доказателства за мотивите и извършителите. Ако това убийство накърняваше авторитета на сатрапа Путин, главата на Бортников отдавна нямаше да е на раменете му.

Това е логиката на диктаторите.





Гласувай:
3



1. borkolbor - ...... До ...
08.03.2015 14:14
.... До изречението ти : "Нека се прехвърлим в наше време " , съвършено правилно ни разказваш събитията . В сталиново време се е случило . Така пише и в учебниците по история за средните и за висшите училища в Русия . Нищо ново . ....... Но от там на сетне следва обичайна "вариация" - свободно съчинение в твой стил . ...... Доклади за руската армия има повече от снега в Родопите , Коле . ... - В Донбас на хунтаджийските "укри" не противостоят афганистанци , а руснаци . В Донбас живеят най-вече руснаци , Коле . Логично е воюващите за независимост и автономия на Донбас да се наричат руси или новоруси и заедно с доброволците от Русия , техни кръвни братя , да се наричат руска армия . Що не се "завлечеш" в Дебалцево да им поясниш , че не са руска армия , ами украинска или полска да кажем ? А , Коле ? ... И защо да си подава оставката шефа на ФСБ Бортников ? Да не би да ни намекваш , че същата служба и началника му стоят зад убийството на Борис Немцов ? Е , Коле , смятах те за по-умно момче , ама сякаш не си ! Не ни баламосвай с разни "логики на диктатори" . Казвай нещата направо . Ако Путин стои зад убийството , Жириновски моментално ще го "разпъне" на Тверския ! Не , разбира се , защото на теб ти се иска много Путин да е бил поръчителя . ...... Коле , с трици маймуни ще ловиш само на "петте кьошета " в София . .................
PS ... Ако се опитваш да ни внушиш ,че Бортников или "някои други" от обкръжението на Путин се опитват да разклатят едноличната му власт с нещо друго или и с убийството на Немцов с последващ сценарий на Путин в "сталински стил -Берия , Ежов , Ягода и другите ... врагове на комунизма" , лъжеш се ... Бортников няма и година , от как е назначен на този пост с президентски указ лично от него . Чети , Коле , чети , и най-важното - мисли !!! . Що не си побъбриш с генерала от резерва Стойчев ?! По тоя и по много други въпроси той ще осветли "тъмните" петна в мозъка ти !!!! ...................
https://www.youtube.com/watch?v=iRIqI7rk1zY
цитирай
2. podvodni - То и кмета на Нижни Новгород не си е ...
09.03.2015 02:36
То и кмета на Нижни Новгород не си е подал оставката и все още не са го изхвърлили! А да не говорим за техническият директор на "Болшой Театър".
Тези два примера ясно доказват как сейства сатрапа и диктатор Путин!
цитирай
3. bosia - до троловете по-горе
09.03.2015 09:40
Момчета, ако ми бяхте под ръка щях да кова пирони с тиквите ви. Те за друго не стават.
цитирай
4. vencivaleri1951 - логиката ти е толкова вярна , колкото утре
09.03.2015 12:00
ако се подпали чорапената фабрика и те обвинят като доказателство се вземе фактът , че не носиш чорапи:)
За няколко дена имаме 5 заподозрени и едно признание. Аз си мисля, че ще имаме и резултат по сериозен от залавянето само на физическите извършители. Не само зарад действията на службите. След като Кадиров се ангажира лично да се изяснят нещата и след като твърди, че е бил в някакви отношения с призналия бъдете сигурни, че последния ще направи пълни самопризнания. Не защото ще го изтезават, заплашват и т н. Който поназнайва нещо за този народ знае , че силово и с болка чеченец е почти невъзможно да сломиш. Да убиеш някого когото си счел за враг не е кой знае колко укоримо за тези хора. Укоримо е обратното-да не убиеш врага си. За чеченците най страшното е да си опозорил вярата си, да си си навлякал безчестие. Това е срам и за рода ти. Кадиров е не само президент, той е и морален стожер за по голямата част от народа си. Той определя кое е грях, кое е грешка. Тоест, пред него ще падне всякаква "омерта" за да не носи проклятие рода на евентуалния килър. Това значи пълна изолация на тази фамилия, никой не говори с тях, никой не прави семейство с тях-просто не съществуват за околните. Ние си живем така, но за тях подобна изолация е убийствена . Те не могат без общността. Повечето от тях са силно религиозни-е представете си какво значи когато молата не разговаря с такива хора.
Аз мисля, че каквото знаят арестуваните ще кажат .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733784
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031