Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2018 22:27 - Чудя се........
Автор: gabsy96 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1056 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Здравейте на всички, които четат това. Този блог ту го активирам, ту го забравям, но сега имам нещо, което да споделя.
     Днес, докато се занимавах с неделната си рутина, се замислих колко странни сме ние момичетата/жените. Понякога дори аз не мога да ни разбера. И не, нямам предвид онези странни homo sapiens, които всяка вечер ходят по барове, правят си "сторита" и имат филъри по цялото тяло. Говоря за скучните, средностатистически момичета, които предпочитаме да си останем вкъщи, да четам и не държим да спим с половината свят. 
     От една страна, анализирайки себе си и други от моята категория, откривам колко понякога е важно вниамнието, което получаваме от случайни хора, Дали ще е усмивка, поглед или комплимент тип "имате много краисва усмивка" от напълно непознат, тези неща галят женското ми/ни его по един много чудат за мен начин. Тук изключвам на 100% странните и понякога гнусни коментари в социалните мрежи (за които може да направя нов пост, ако ми гръмнат бушоните).
     От друга страна, гледайки мои приятелки, умът ми не го побира как не забелязват някои много очевидни знаци. Да вземем за пример моя приятелка, с която се познавам от поне 18-19 години. Тя е едно малко объркано, но много мило момиче, с което, ако намериш обща тема, можете да говорите с часове. Първо трябва да уточня, че тя никога не е имала приятел или контакт с homo sapiens от мъжки пол на повече от приятелско ниво. И още нещо важно, тя е на 24.
     Преди година и половина въпросното момиче почувства интерес към едно момче от нейното обкръжение. След 6 месеца кръжене около него тя го покани да излязат и тук става интересно. След първото излизане всичко беше цветя и рози, но след второто, въпосното момче постави лимити. Той не искаше от нея нищо освен приятели с облаги. Тя веднага се съгласи, което мен силно ме озадачи, когато слушах историята по-късно. 
     След това тя коренно се промени. Не се интересуваше от нищо, освен от него и това той да не я остави. След 3-4 виждания, те преспаха заедно (въпреки че тя беше девствена) по негово настояване. Година по-късно моментите на отчаяние, мъка и безпочвени надежди са ежедневие. Тя се влюби, но той ясно даде да се разбере, че нещата няма да ескалират повече от приятели с облаги...... никога. Към днешна дата тя скача на половин негова дума за виждане и, когато е в цикъл, ства голяма трагедия и плач, защото не може да му даде това, което той иска. 
     Та чудя се аз, защо понякога интелигентни, зрели момичета правят глупости? Дали мъжкото внимание ни действа по особен начин или то си лежи там някъде в нас, чакащо момента, в който да промени всичко......... а може би нищо? Това са въпроси, останали без отговор с векове. Споделете мислите си отдолу в коментарите, ако някой стигне до края на този дълъг пост. 
     ЧАО!!!!




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gabsy96
Категория: Лични дневници
Прочетен: 18013
Постинги: 7
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031