Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2015 21:10 - Какъв приятел сте?- ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ
Автор: iliada Категория: Хоби   
Прочетен: 5270 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 12.01.2015 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

„Не се сприятелявай лекомислено, а от приятелите, които си спечелил, не се отказвай лекомислено.” – Солон
Познатите на Стрелеца са толкова много, че понякога той сам не може да ги обхване. Стрелецът има вроден талант да завързва многобройни приятелства. Обича да живее в компанията на хората, а те виждат тази искрена симпатия и я споделят. Това е космополит, често пътува, повече го интересува как живеят хората в различните култури. Така че нищо чудно, че толерантния Стрелец има приятели в различни държави на света. Стрелецът по природа е искрен, отворен е и весел, обича да прекарва всяка свободна минута в разговори за бъдещето или като се забавлява с приятели. Неговите интензивни познанства са кратковременни, през живота му ще преминат много хора, които ще го запомнят като щедра личност, приятелски настроена и добронамерена. Но по-трайни връзки ще обвържат Стрелеца само с няколко човека, преди всичко с тези, които ще уважат неговата променлива натура и голямата любов към свободата. Стреелецът чувства необходимост от независимост, достатъчно му е да подновява контактите от време на време, не е прекалено сантиментален. Търси преди всичко хора, които може активно да прекара времето и да сподели проблемите си. Интензивните емоционални връзки го мъчат, а в най-добрия случай само го отегчават. Винаги върви с оптимизъм напред и искрено вярва, че най-красивите дни са тези, които още не познаваме, пълни с нови хора и нови приятелства. С чувството си за хумор ще развесели и ще повдигне духа и на най-тъжния човек. Не е злобен, златното му сърце бие за приятелите с безкористна доброта. Можете да му простите многото гафове и тези давани от сърце съвети, които понякога прекалено чувствителните приемат като разбиваща критика.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Стрелецът е майстор по събеседването и на първо място в зодиака като организатор и инициатор на всевъзможни срещи. Обича приятелските обеди, модните клубове и дискотеки. Често е фен на някой отбор.

Вашият най-верен приятел
Друг Стрелец и Лъв винаги ще Ви правят компания в търсенето на нови изживявания, защото заедно обожавате всякакви приятни неща в живота. С Везните и Близнаците често говорите за смисъла на човешкия живот и ежедневните проблеми. Най-луд приятелски дует ще създадете с неконвенционалния Водолей!
Копирано!








Гласувай:
14



1. donchevav - Ама ти наистина си познавала! Мога ...
06.01.2015 22:33
Ама ти наистина си познавала! Мога да се подпиша под всяка една дума, включително за изредените зодии в последния абзац....а филмчето е върхът! Благодаря ти, мила Или, толкова ми вдигна настроението с този постинг - страхотна си! Прегръдка с обич!
цитирай
2. iliada - Привет,Вени!
06.01.2015 22:49
donchevav написа:
Ама ти наистина си познавала! Мога да се подпиша под всяка една дума, включително за изредените зодии в последния абзац....а филмчето е върхът! Благодаря ти, мила Или, толкова ми вдигна настроението с този постинг - страхотна си! Прегръдка с обич!

Радвам се ,когато някой хареса зодията си. Харесва ми и начина по който го прави. Със съжаление трябва да поясня ,че аз нямам никаква заслуга за написаното.Овациите , ако са заслужени/това ще се разбере и от другите евентуални коментари/ са за съставителя на зодиака .
Колкото до филмчето -аз също много му се радвах.Не може човек да не се възхити на прецизната стрелба и точното попадение :))
Хубава вечер!
цитирай
3. donchevav - Ей това сме Стрелците! Винаги в ц...
12.01.2015 21:53
Ей това сме Стрелците! Винаги в целта - дори ако трябва и да си я нарисуваме пост фактум!!!! Благодаря ти, мила Или, че качи и този клип! Прегръдка!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iliada
Категория: Хоби
Прочетен: 5216161
Постинги: 6051
Коментари: 27723
Гласове: 78976
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. 1
2. 1
3. 1
4. 1
5. 1
6. 6.1
7. 11111