Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2014 07:40 - Какъв приятел сте? ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ
Автор: iliada Категория: Хоби   
Прочетен: 1673 Коментари: 0 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image БЛИЗНАЦИ

„Да имаш много приятели, това означава, че нямаш нито един.” -Аристотел

Родените под знака на Близнаците са майстори в създаването на нови запознанства. Имат дарбата да умилостивяват хората. Те по природа са весели и чаровни бърборковци, обичат да спорят, да се забавляват и да водят оживен приятелски живот. Много хора с удоволствие прекарват времето си в тяхната компания, защото с Близнаците никога няма да се отегчите. Те винаги знаят първи кой клуб е най-модерният, къде можете да хапнете страхотно суши или да Ви даде адреса на най-добрия фризьор. Като допълнение, всички го канят на всички възможни партита, където Близнаците блестят благодарение на остроумните вицове, които разказват и интелигентния разговор, който могат да проведат. Всеки, който иска да води интересен и очарователен живот трябва да се сприятели с креативните Близнаци. Въпреки, че техният тефтер е пълен с рекорден брой телефони и адреси, те имат малко верни приятели. Те са независим и свободен дух, чиито предпочитания бързо се променят. Най-трайните приятелства завръзват в младите си години, след което с верните си приятели от училище пътешества по света. Неговите познанства в зряла възраст, макар и много интензивни, обикновено са много повърхностни. Близнаците често имат нужда от приятелска подкрепа. Вярата им в себе си не е голяма, така че верният и търпелив приятел, който усилва усещането им за собствената им стойност може да се сравни със злато. Трябва внимателно да подбират кандидатите за приятели в младите си години, тъй като Близнаците са много впечатлителни и лесно се поддават на чужди влияния, така че неподходящото приятелство може да се отрази лошо на живота им.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Трудно е да се обхванат неговите всестранни занимания. Обожавате да говорите по телефона. Вашият живот е пълен със забавления, постоянно научавате нещо ново, постоянно се преквалифицирате на различни курсове, на които също се запознавате с много хора.

Вашият най-верен приятел
Като най-подходящ приятел в зодиака споделяте симпатиите на почти всички знаци. Най-страхотното приятелство ще преживеете с друг Близнак. Единствено с Телец и Козирог понякога се разбирате трудно, но и това приятелствое възможно.

КОПИРАНО







Гласувай:
13



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iliada
Категория: Хоби
Прочетен: 5235976
Постинги: 6051
Коментари: 27723
Гласове: 78976
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. 1
2. 1
3. 1
4. 1
5. 1
6. 6.1
7. 11111