Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 20:24 - Препоръки при приготвянето на на сокове:
Автор: iliada Категория: Хоби   
Прочетен: 1251 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 09.09.2013 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

.image

1. Използвайте само пресни плодове и зеленчуци без червеи и гнили части.
2. Приготвяйте соковете сами.
3. За максимален ефект ги пийте на малки глътки, не по-късно от 10 минути след приготвянето им.
4. Плодовете и зеленчуците трябва да се почистват непосредствено преди изстискването им.
5. Соковете да се пият поне 30 минути преди хранене.
6. Сокът от плодове с костилки (сливи, праскови, кайсии) не трябва да се смесва с други сокове.
7. Не е задължително да се белят плодовете с тънка люспа (ябълки, круши кайсии).
8. Не правете сок от меки плодове папая, авокадо, манго, смокини, банани.
9. Петната от сок по дрехите могат да се премахнат с помощта на сода или растителна мазнина.
image







Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iliada
Категория: Хоби
Прочетен: 5222689
Постинги: 6051
Коментари: 27723
Гласове: 78976
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. 1
2. 1
3. 1
4. 1
5. 1
6. 6.1
7. 11111