Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2019 12:20 - Да бъдем или да не бъдем Ние Българите!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4271 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 09.01.2019 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageРазбира се, че има конспирация срещу Българите. Обезкървяването на народа ни продължава вече хилядолетия - хилядолетна е борбата на лихварите срещу най-древния народ на земята Българите, хората на Богинята на Светлината Бал и нейния син Бога Слънце БалАз.
Лихварите искат земята ни - защото е древна и свещена, с особено излъчване, от което се родил Човекът в нейните пещери. Но от Хората на Божествената същност Българите лихварите се страхуват - Българите са магьосници и те владеят вътрешната сила, за която лихварите могат само да мечтаят. Затова лихварите убиват телата ни - постепенно и методично, като ни лишават от източниците на живот и оцеляване в материален план. За целта използват политически и икономически национални и наднационални структури. Да вземем за пример събитията дори само от последните дни: 
- цигани, финансирани от нашите данъци и закриляни и подтиквани от външни организации, обезчестяват, тормозят, пребиват и убиват децата ни! А когато българинът се изправи и тръгне срещу тях за мъст, българската жандармерия закриля циганските престъпни гета и се изправя срещу своите, срещу българите, от чиито данъци същата тази жандармерия се храни!
- български и небългарски мюсюлмани са нарочно финансирани, подпомагани и икономически, и политически, за да превземат икономически страната ни и да изгонят навън и малкото останали българи в работоспособна възраст, а джамиите им да заместят храмовете ни.
- българският бизнес е методично и целенасочено притискан и убиван от европейската регулация, насочена директно срещу конкурентноспособността на българските бизнесмени - да вземем за пример ударът срещу националните ни превозвачи; или повишаването на тока за българския бизнес докато в същото време сме принудени да изнасяме евтин ток за нашите съседни конкуренти и да плащаме нечуван данък на американските топлоцентрали.
- Пограничните български райони са нарочно оставени на запустение и им е отказвана всяка възможност за икономическо развитие - да вземем за пример отиващият си Видин, или Родопите, или Кюстендил. Това са прекрасни региони, надарени с природни богатства - минерални води, древна история, най-древната в света, и така нататък. Но някой иска да ги остави недоразвити и икономически зависими, за да станат лесна плячка в чужди завоевателни ръце в бъдеще! Дали Кюстендил не е вече заплюта Албанска територия?! А Родопите с Пловдив включително - турска, която за по-лесно вече обособяват като "тракийска"?!
Пъклен план върви срещу Родината ни, а нейните управляващи след Освобождението ни от турско робство са послушни маши в лихварските ръце.

Днес вече сме притиснати до стената и въпросът е:
- Да бъдем или да не бъдем Ние, Българите.

Единственият начин да излезем от това блато е да поведем битка за себе си, за собственото си осъзнаване, за индивидуалното си човешко достойнство, да придобием разбиране за истината. 
И вместо да се крием в черупката си, победени от собствените си страхове, или да бягаме подгонени от Родината си като престъпници; 
да се изправим в защита на себе си и да изревем като Лъвове своята истина!

Или забравихме защо Лъвът е нашият национален символ!?
- Алия Ошо 
- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=978210982298525&set=a.313566338762996&type=3&theater
- https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/prof-ivo-hristov-tramp-e-parvijat-amerikanski-prezident-kojto-si-izpalnjava-predizbornite-obeshtanija.html?fbclid=IwAR1O-NVg-JtdtcR6lVsijHQvt_sFDC4QDuH8qyHZMQdwMUAIfs-x7U-42jI 




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bven - Само че лъвът балкански спи вековен упоен сън...
14.01.2019 11:15
А Чинтулов, Раковски и Ботев повече няма да дойдат в тази злокобна действителност.
Надеждата? - Тя умира последна.
Който има надежда - живее!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016891
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031