Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2009 01:54 - VIP диети
Автор: herbalife Категория: Други   
Прочетен: 3792 Коментари: 0 Гласове:
0



Диета на Едита Пиеха

Едита Станиславовна Пиеха е родена на  31 юли 1937 г. във Франция в малко градче на 300 километра от Париж.
На 31 юли 2007 г. световноизвестната певица и актриса отбеляза своя 70-годишен юбилей с  концерт в “Октомврийската” зала в Санкт Петербург. Тя пее за любимата си публика 3 часа. Макар и на 70 години Пиеха има вид на 40-годишна жена, с което удивява многобройните си почитатели. Тя смята, че дължи вида си на начина, по-които се храни, на позитивното си мислене, на голямата си енергичност.
Според именитата актриса и певица преждевременното остаряване започва от неуважението към собствената личност. Твърди, че битовата застоялост води до депресия, затова жените не бива да стоят излишно вкъщи и да бездействат. Трябва да намират време за себе си, да посещават басейн, да правят постоянно разходки, да спортуват.
Диетата на Едита Пиеха е проста и лесна. Примата смята, че човек  трябва да яде всичко, но с мяра. Храната задължително се приема на 5 хранения, които са строго разчетени по време, за да не се претоварва стомахът и хранителните вещества да се оползотворяват.
Едита Станиславовна споделя, че отдава предпочитание на така наречените „холивудски диети”. Много уважава разтоварващите дни: на ябълки, на мляко.
Един от любимите й разтоварващи дни е на диня – за деня ползва 2,7 кг почистена диня, която разделя на 5 приема.
Едита Пиеха отдава предпочитание не на месото, а на рибата. Смята, че е нужно да се пият много сокове, да се консумират постоянно зеленчуци и плодове. Според нея най-полезен е сокът от грейпфрут. Други любими за нея сокове са от моркови и цвекло. Сок от  моркови, цвекло и спанак -3:1:1 е изключително полезен за женския организъм. Кафето е желателно да се  пие с лимон и мед, а не със захар.
В диетата на актрисата не се консумират заедно месо и риба; яйца с ориз, картофи, макарони и хляб. Плодове могат да се ядат в неограничено количество и по всяко време.
Един вариант за дневно меню:
Закуска – варено яйце, малко бекон, обезмаслено кисело мляко
Обяд – пиле на грил, задушени зеленчуци
Вечеря – печен картоф, салата
Междинни хранения – ябълки 

Диета на Пета Уилсън
Пета Уилсън  е родена на 11.11.1970 г. в Сидни, Австралия, отраства в Нова Гвинея. Двукратно е получавала номинация за наградата Джемини.  У нас става популярна с ролята  на Никита (La Femme Nikita)
И днес 38-годишната актриса, която е висока  1,78 см, е изключително привлекателна със своята фигура на спортуваща жена, която умее да се движи грациозно, но едновременно с това да води ръкопашни боеве, когато ролите й изискват това. Известно е, че актрисата не обича да бъде дублирана и предпочита сама да изпълнява дори най-трудните роли.
Предлагаме ви една от нейните диети, която не ви обрича на глад и осигурява на организма достатъчно белтъчини и витамини.
Диетата е разчетена за седем дни, като основното в нея е киселото мляко.
От 1-ви до 6-ти ден включително: по 1,200 кг кисело мляко (3 стандартни кофички).
 Сами определяте на колко приема да разпределите количеството.
На 7-ми ден - само минерална вода. Той се явява разтоварващ ден.
Допълнителна храна:
1 ден: 5 средно големи варени картофа, без сол; вие решавате кога ще ги ядете.
2 ден: 100 грама варено пилешко месо; препоръчително е да се консумира на обяд.
3 ден: 100 грама варено месо по ваш избор, но да е без тлъстини; препоръчително  за обяд.
4 ден: 100 грама варена риба на обяд
5 ден: зеленчуци и плодове в неограничено количество, като не консумирате банани и грозде.
6 ден: няма допълнителна храна, ядете само кисело мляко. 

Диета на Людмила Гурченко
Людмила Гурченко е родена на 12.11.1935 год. в Харков, Украйна. Тя една от най- популярните актриси на руското кино. В България става известна с ролите си във филмите:"Двадесет дни без война" (1977), "Сибириада" (1979), "Пет вечери" (1979) "Любимата жена на механика Гаврилов" (1982), "Гара за двама" (1983), "Любов и гълъби" (1984). След промените в бившия СССР Гурченко продължава да се снима в киното, макар и не с такава активност. 
Интересно е, че независимо от възрастта си актрисата поддържа почти без промени теглото си, което при ръст 173 см е 58 килограма. Прави впечатление и обиколката на талията й, която неизменно остава 56 см. Без притеснения от възрастта си, може би защото  винаги е елегантна и привлекателна, Людмила Гурченко споделя за своя начин на хранене.
 
Закуска: омлет от две яйца или порция каша от овесени ядки с  мляко, което е с масленост 1,5%. Други варианти за закуска са: плодова салата и чаша кисело мляко без захар, или 200 грама обезмаслена извара със задушени зеленчуци.
Чай или кафе без захар.
Обед: порция супа, 100 грама варено месо или риба (без тлъстини), 100 грама гарнитура (картофи, пюре от картофи, варени макарони), 200 грама салата от пресни зеленчуци, филийка черен хляб
Втора закуска: или някоя от сутрешните закуски, или само две квадратчета шоколад, а много рядко – една поничка с крем.
Вечеря: задушени без мазнина зеленчуци.
Много късно вечерта - айран или кисело мляко без захар, или ябълка (това хранене е предвидено при положение, че се ляга за сън късно)

Диета на Джоан Лунден
Джоан Лунден (Joan Lunden)  е родена на  19 септември 1950 г. Тя  е една от най-известните жени в САЩ, тъй като е водеща на много телевизионни предавания, между които „Добро утро, Америка” (GMA).   В дългогодишната си кариера на журналист е правила репортажи от 26 страни, предавала е на живо от пет олимпийски игри и две царски сватби.  Прочути са интервютата й с четирима от президентите на  САЩ.
Тъй като винаги е обект на общественото внимание, Джоан Лунден се стреми да поддържа перфектна фигура. Самата тя споделя, че се е научила да яде плодове, когато при ръст 170 см е достигнала твърде неприятното тегло от 86 кг. По съвет на видни диетолози Джоан започва да консумира плодове и прилага тридневна диета, чрез която, както сама твърди, могат да се свалят 5,5 килограма за една седмица. Благодарение на тази диета прочутата телевизионна дама достига тегло от 57 килограма, което тя самата намира за точно отговарящо на ръста й.
Тридневно меню
1 ден
Закуска:
1/2 средно голяма диня, половин кофичка кисело мляко.
Обяд:
Плодова салата - киви, портокали и ягоди, полети с кисело мляко.
Вечеря:
1/2 грейпфрут, 170 г бяло пилешко месо, салата от зеленчуци с лимонов сок,
2 сини сливи.

2 ден
Закуска:
чаена чаша ягоди
Обяд:
3-4 парчета ананас
Вечеря:
1 портокал, 170 г пуешко месо, 3-4 листа зелена салата, 2 нектарини.

3 ден
Закуска:
3-4 парчета диня, чаша кисело мляко.
Обяд:
бананово пюре, чаена чаша ягоди, сок от ябълка.
Вечеря:
170 г риба с лимонов сок, чаша брюкселско зеле, чаша студено кисело мляко с няколко ягоди.
Според Джоан Лунден  плодовете, които могат да помогнат за сваляне на излишни мазнини са ябълките, кивито и цитрусите. След приключване на тридневната диета те трябва да бъдат винаги на разположение в хладилника, може и под форма на приготвена плодова салата.


Диетата на Сила Блек (Cilla Black)

„Вие ще се избавите от тонове излишни килограми!” - казва  Сила Блек, която и днес изглежда елегантна и привлекателна жена, макар че е родена в далечната 1943 г. Като певица и телевизионна водеща тя е наясно, че модерната жена трябва да поддържа своята фигура, независимо от годините си. Известната дама предлага супер диета, благодарение на която за месец могат да се свалят 5 кг. Основното  правило е да се ядат  колкото може повече плодове и зеленчуци. Калории не се пресмятат, но имайте предвид, че порцията месо или риба е 150 г.
Диетата се прилага на принципа: ограничена седмица – свободна седмица и т. н.

Първа и трета седмица (ограничени)
Абсолютно се изключва алкохолът. Неограничено може да се пие минерална вода, черно кафе, лимонов чай. Захар не се консумира под никаква форма. 

Ежедневна закуска: половин диня, грейпфрут или манго, препечена  филийка от хляб със семена.

Обяд:  По избор един от вариантите
1 вариант - студено месо без никакви мазнини, 2-3 парчета домат, салата от листни зеленчуци
2 вариант - риба на скара, зелени зеленчуци, филийка хляб от пълнозърнесто брашно
3 вариант - салата от пресни плодове - неограничено количество
4 вариант - бистър бульон, 2 варени яйца, салата от листни зеленчуци, домат, филийка хляб от пълнозърнесто брашно
5 вариант - 75 г домашно сирене, филийка хляб от пълнозърнесто брашно, салата от пресни плодове - неограничено количество

Вечеря: По избор един от вариантите
1 вариант - риба на скара, зелени зеленчуци, пресни плодове, филийка хляб от пълнозърнесто брашно
2 вариант - стек, салата от зелени зеленчуци
3 вариант - телешко печено, салата от зелени зеленчуци
4 вариант - печено пиле (без кожа), зелени зеленчуци
5 вариант - риба на скара, задушен лук, зелени зеленчуци, филийка хляб от пълнозърнесто брашно

Втора и четвърта седмица (свободни)
Основно правило:  ядете всичко, каквото искате, с изключение на захар, бонбони, вафли и други сладкиши. В чая и кафето можете да добавяте обезмаслено мляко.
През тези две седмици се разрешава чаша сухо вино или шампанско.


Диета на Брук Шийлдс (Brooke Shields)

Криста Брук Камил Шийлдс е родена на 31.05.1965 година в Ню Йорк, САЩ. През април на 1997г. Брук се омъжва за Андре Агаси и именно по това време води люта битка с наднормените килограми. Днес кинозвездата има отлична фигура, но постига това с активен спорт, ежедневни упражнения и естествено с нискокалорична храна.
Според самата актриса диетата осигурява 15 килограма отслабване, ако се направи 4 пъти в един месец.

Първи ден
Закуска:
чаша портокалов сок
две малки филийки препечен хляб с плодов мармалад 
Обяд:
100 г юфка                                                                                     
крем от зеленчуци (моркови, броколи, бяло цвекло)
16.00 ч.:
1 варено яйце
две тънки парчета сирене (30-40 г)
кафе с обезмаслено мляко
Вечеря:
1/2 печени пилешки гърди без кожа
200 гр. овкусена с подправки салата (без зехтин)        

Втори ден
Закуска:
150 г обезмаслено мляко с мюсли                     
Обяд:
200 г боб чорба и 100 г салата от зеленчуци
16.00 ч.:
1 бр. малък кекс с грозде и канела
кафе или чай без подсладител
Вечеря:
зелена салата
печена риба с 50 г варен ориз с подправки (без зехтин)

Трети ден
Закуска:
1 парче торта с плодове
30 г нискомаслено сирене
чай или кафе без подсладител
Обяд:
100 г юфка                                                                                     
крем от зеленчуци (моркови, броколи, бяло цвекло)
16.00 ч.:
1 варено яйце
две тънки парчета сирене (30-40 г)
кафе с обезмаслено мляко
Вечеря:
1/2 печени пилешки гърди без кожа
200 гр. овкусена с подправки салата (без зехтин)        

Четвърти ден
Закуска:
100 гр. прясно сирене
половин пъпеш
Обяд:
Пържола на скара или сандвич със сирене и тънък резен чиста шунка
200 мл. пресен сок от портокали.
16.00 ч.
1 малък  кроасан
2 тънки парчета чиста шунка
кафе или чай без подсладители
Вечеря:
печено пиле без кожа
салата от пресни зеленчуци

В останалите три дни от седмицата храненето е свободно, но естествено се спазват златните правила: без сладки храни, без тлъсто, без тестени храни, поне 2 литра вода и изключително нисък прием на сол.

Диета за спешно отслабване

За три дни можете да  свалите 2-3 кг. Актриси като  Джулия Робъртс, Хали Бери и Сюзън Сарандън са използвали диетата при необходимост да смъкнат спешно някой килограм от иначе перфектните си фигури.

Ден първи
Закуска:
Чай или кафе с лимон
Смес от 2 жълтъка от пресни яйца и 1 лъжичка мед, разбити на пяна
Обяд:
Само 90 г кашкавал
Чай или кафе, подсладени с чаена лъжичка мед
Вечеря:
1 чашка бульон, 1 филийка черен хляб, плод - ябълка, круша или портокал
Непосредствено преди лягане - 1 чаша чай с лимон

Ден втори
Закуска:
Чай или кафе с лимон
Смес от 2 жълтъка от пресни яйца и 1 лъжичка мед, разбити на пяна
Обяд:
1 цяло яйце, нарязано на ситно и подсладено с мед
100 г извара
Чай или кафе, подсладени с чаена лъжичка мед
Вечеря:
150 г риба или пилешко, салата
Непосредствено преди лягане 1 чаша чай с лимон

Ден трети
Закуска :
Чай или кафе с лимон
1 яйце с мед, ябълка
Обяд:
50 г кашкавал, 1 малка филийка ръжен хляб, салата с прясно изцеден лимонов сок
Вечеря:
Варени или задушени зеленчуци 300 г, 1 цяло яйце
Непосредствено преди лягане 1 чаша чай с лимон

Ако след диетата не се храните с нискокалорична храна, много бързо ще възстановите изгубените килограми. 

Диета на Виктория Бекъм (Victoria Caroline Beckham)

Виктория Бекъм е родена на 17 април 1974 г. в Харлоу, Есекс, Англия
Тя е сред най-известните в света жени и естествено – сред най-коментираните. Около нея и прочутият й съпруг постоянно витаят слухове, но това не пречи на Пош да изглежда винаги елегантна. Когато се наложи да влезе бързо във форма, г-жа Бекъм ползва четиридневна диета, която й позволява да свали около 4 кг спешно.

Първи ден
Само вода и зелен чай или чай от шипка, чай от хмел.
Втори ден
Закуска:
100 г нискомаслено кисело мляко, половин ябълка и половин порция варен ориз.
Обяд:
100 г краставици със зехтин и лимонов сок, половин порция варен ориз, 30 г шунка.
Вечеря:
омлет от едно яйце, половин порция варен ориз.
Допустимо е 1 филийка препечен черен хляб между обяд и вечеря
Трети ден
Закуска:
кафе или чай, 1 филийка черен препечен хляб с маргарин, 50 грама сирене, малък резен пъпеш.
Обяд:
70 г шунка, 50 г краставица с лимонов сок, два резена пъпеш.
Вечеря:
2 домата със зехтин, 70 г сирене, парче пъпеш.
Между храненията е допустим пъпеш.
Четвърти ден
Закуска:
200 г  кисело мляко, в която е нарязан 1 банан и е разтворена 1 ч. л. бирена мая.
Обяд:
2 филии препечен черен хляб, 2 домата, 200 г кисело мляко.
Вечеря:
салата от 150 г чушки и 200 г краставици, 100 г свинско филе на скара, 200 г кисело мляко.
Между храненията е допустимо кисело мляко или айран.
Задължително се изпиват поне 1,5 вода за деня.

Диета на Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow)

Гуинет Полтроу е родена на 28.09.1972 г. в Лос Анжелис, щата Калифорния, САЩ.
Специално за Гуинет Рой Аткинс изготвя тази едноседмичната диета с бърз ефект. Като диетолог на Холивид той прави индивидуални диети за Сара Джесика Паркър, Ел Макферсън, Жизел Бюндхен. За Гуинет Полтроу е известно, че в днешни дни предпочита вегетарианството и спорта, но именно с тази диета тя бързо влиза във форма след първото си раждане.

Първи ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе, задължително с ј литър вода.
Обяд - 2 сварени яйца и един домат.
Вечеря - 200 грама червено месо и зелена салата само със зехтин.

Втори ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе с ј литър вода и една солена бисквита.
Обяд - 200 грама червено месо със зелена салата само със зехтин.
Вечеря - 150-200 грама бяло месо или пилешко роле с една купа неподсладено кисело мляко.

Трети ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе с ј литър вода и една солена бисквита или препечена филия.
Обяд - Зелена салата, един домат,1 портокал или мандарина.
Вечеря - 150-200 грама бяло месо или пилешко роле, 2 яйца, плодова салата (плодове по избор без банани).

Четвърти ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе с ј литър вода и една солена бисквита.
Обяд - 100-150 грама бяло сирене, 1 яйце и 1 морков.
Вечеря - Плодова салата (плодове по избор без банани), 1 чаша неподсладено кисело мляко.

Пети ден
Закуска - 150-200 грама бяло месо или пилешко роле, 3 не много едри моркова и ј литър вода.
Обяд - 200 грама печена риба и 1 домат.
Вечер - 200-300 грама червено месо.

Шести ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе с ј литър вода и една солена бисквита.
Обяд - Печено пиле (200 грама) без кожата и един цитрусов плод.
Вечеря - 2 рохки яйца + 3 моркова.

Седми ден
Закуска - Чаша чай или безкофеиново кафе с ј литър вода и една солена бисквита.
Обяд - 200 грама червено месо и цитрусов плод.
Вечеря - 1 яйце и зелена салата само със зехтин.

Ежедневно се изпива поне 1,5 вода.
След приключване на диетата храненето трябва да бъде от плодове и зеленчуци, леки салати без много мазнина и без пикантни сосове. За оптимални резултати диетата трябва да се повтори след 4-5 дни. 

Програма Fibro Fuel (Фибро Фюел)
Програмата Fibro Fuel  е предназначена за хора, които не се занимават активно със спорт, но целят да понижат теглото си. Упражненията за аеробното натоварване могат да бъдат: тичане, бързо ходене, скачане на въже, каране на колело, тренировки с всякакъв вид степери, велоергометри и други уреди за натоварвания, които повишават пулса поне до 130 удара в минута. Програмата е за14 дни. Започнете от утре.

Ден 1
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
плодове по избор до 500гр.
10:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови)
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
един картоф варен
300 гр. зеленчуци
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови)
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата зеленчуци

Ден 2
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
порция макарони
100 гр. сирене
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. зеленчуци
150 гр. месо
препечена филийка пълнозърнест хляб
16:00 часа:
кофичка кисело мляко
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата зеле с моркови с лимон
200 гр. печена риба (може и варена)

Ден 3
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
100 гр. препечен пълнозърнест хляб
50 гр. кашкавал
чаша фреш от цитрус
1 яйце (варено)
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. картофи (печени или варени)
200 гр. месо (не колбас)
чаша фреш от цитрус
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови)
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата
купичка кисело мляко обезмаслено

Ден 4
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
500 гр. прясно мляко
овесени ядки или мюсли
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. пиле
200 гр. ориз със зеленчуци
16:00 часа:
цитрусов плод
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата зеле с моркови овкусена само с лимон,
без сол

Ден 5
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
филийка препечен пълнозърнест хляб
3 белтъка и един жълтък яйчни
чаша фреш
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. пиле (печено или варено)
200 гр. картофи (печени или варени)
16:00 часа:
ябълка
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата домати и краставици
100 гр. месо

Ден 6
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
овесени ядки или мюсли
Кисело мляко
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. печено или варено месо
салата зеле моркови
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови)
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. риба
салата

Ден 7
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
100 гр. макарони на фурна
100 гр. обезмаслено и обезсолено сирене 
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. пиле
салата домати краставици
2 препечени филийки хляб
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови)
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата зеле моркови с лимон

Ден 8
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
500 гр. мляко
мюсли или овесени ядки
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. печени или варени картофи
чаша фреш
200 гр. Месо
16:00 часа:
чаша мляко
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата

Ден 9
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
2 препечени филийки пълнозърнест хляб
чаша фреш цитрус
4 белтъка и 1 жълтък от яйце
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. пиле
100 гр. картофи
чаша фреш
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови) 
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата от пресни зеленчуци

Ден 10
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
По желание
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
по желание
16:00 часа:
50 гр. ядки (по възможност сурови) 
L-carnitine – 1000 mg.
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата
200 гр. Месо

Ден 11
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
фреш от един лимон и един грейпфрут
2 сварени яйца
препечена филийка пълнозърнест хляб
50 гр. Сирене
Обяд:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. пиле (за предпочитане бяло месо)
2 сварени картофа (средни)
16:00 часа:
L-carnitine – 1000 mg.
ябълка
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
100 гр. месо
салата зеле моркови овкусена с лимон

Ден 12
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
фреш от един лимон и един грейпфрут
300 гр. макарони на фурна със сирене
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
300 гр. ориз със зеленчуци
салата домати и краставици
16:00 часа:
L-carnitine – 1000 mg.
30 – 40 гр. ядки сурови
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
салата зеленчуци с много лимон

Ден 13
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
чаша мляко
2 препечени филийки пълнозърнест хляб
50 гр. Кашкавал
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. печено месо
един картоф
чаша фреш или плод
16:00 часа:
L-carnitine – 1000 mg.
30 – 40 гр. Ядки
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
200 гр. риба
зелена салата с много лимон

Ден 14
Сутрин рано преди закуска
L-carnitine – 1000 mg.
30 min. аеробно натоварване
Max vital – 1 tabl.
Закуска:
шейк – Body Fibro Fuel
фреш от един лимон и един грейпфрут
200 гр. месо
препечена филийка пълнозърнест хляб
Обяд :
шейк – Body Fibro Fuel
3 яйца (може и омлет)
салата пресни зеленчуци с лимон
16:00 часа:
L-carnitine – 1000 mg.
плод
Вечеря:
шейк – Body Fibro Fuel
чаша кисело мляко
салата зеле и моркови с лимон



Тагове:   VIP,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: herbalife
Категория: Други
Прочетен: 70428
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930